پروسه ساخت تابلو چلنیوم

پروسه ساخت تابلو چلنیوم

پروسه ساخت تابلو چلنیوم شامل چه مراحلی است؟ تابلوهای چلنیوم چگونه و با استفاده از کدام متریال ها ساخته می شوند؟ در این متن با ما همراه باشید تا اطلاعات سودمندی در این باره بدست آورید.

پروسه ساخت تابلو چلنیوم

طراحی حروف، اولین مرحله پروسه ساخت تابلو چلنیوم

اولین مرحله در پروسه ساخت تابلو چلنیوم طراحی حروف است. برای انجام این کار از نرم افزارهای مخصوص طراحی همچون اتوکد، کورل و فتوشاپ استفاده می کنند. نوع و اندازه فونت، ضخامت حروف، سایز مناسب حروف با توجه به نوع فونت و … همگی در این مرحله مورد توجه قرار می گیرند. دقت داشته باشید که طراحی را می توان اساس کار ساخت تابلو محسوب کرد. از این رو بایستی برای آماده سازی یک تابلو حرفه ای و تاثیرگذار، طراحی آن به صورت تخصصی و خلاقانه انجام شود. همچنین در این مورد تناسب اندازه حروف با ابعاد تابلو را نیز بایستی مورد توجه قرار داد. قطعا پیاده سازی طرح یک تابلوی دارای حروف برجسته بزرگ که دارای ابعاد محدودی است، جلوه خوبی نخواهد داشت. این موضوع به صورت برعکس نیز وجود دارد. زمانی که تابلو دارای ابعاد بزرگی باشد اما اندازه حروف آن کوچک باشد، جذابیت بصری تابلو و همچنین نقش آن در معرفی برند کسب و کار شما تحت تاثیر منفی قرار خواهد گرفت.

شرکت های معتبر تابلوسازی در مورد ساخت انواع تابلو چلنیوم علاوه بر رعایت اصول و استانداردهای طراحی، طرح نهایی تابلو را با تایید مشتری تهیه می کنند. پس از طراحی طرح تابلو و اندازه و نوع فونت حروف آن مشتری ممکن است بسته به سلیقه خود و دکوراسیون مغازه خواهان اعمال برخی تغییرات باشد. از این رو قبل از پیاده سازی طرح بایستی آن را به مشتری نشان و ویرایش های لازم را انجام داد.

طراحی حروف، اولین مرحله پروسه ساخت تابلو چلنیوم

اجرای بدنه، دومین مرحله پروسه ساخت تابلو چلنیوم

پس از به تایید رسیدن و نهایی سازی طرح تابلو چلنیوم ، اجرای بدنه انجام می شود. بدنه تابلوهای تبلیغاتی چلنیوم غالبا از جنس نوعی پلاستیک به نام پلکسی گلاس است. این متریال ظاهری شبیه به شیشه، شفاف و زیبا دارد. البته پلکسی گلاس نسبت به شیشه در برابر انواع تنش های فیزیکی بسیار مقاوم است. تنوع رنگ این نوع متریال نیز بسیار بالاست و می توان آن را در هر رنگی تهیه و برای ساخت تابلو بکار برد. پیاده سازی طرح تابلو روی بدنه با استفاده از دستگاه لیزر انجام می شود. دستگاه لیزر مورد استفاده بایستی دارای دقت بالا و مرغوبیت مطلوب باشد. دستگاه های لیزر پیشرفته طرح تابلو را بسیار جزئیاتی و به صورت کاملا استاندارد روی بدنه اجرا می کنند. اگر برای این منظور از دستگاه لیزر غیر استاندارد استفاده شود، نتیجه نهایی کار جذابیت و تاثیرگذاری لازم را نخواهد داشت. علاوه بر این تمیزی و ظرافت تابلوی اجرا شده نیز تحت تاثیر منفی قرار می گیرد.

برش لیزری و اجرای صحیح طرح

برش لیزری در واقع طرح تابلو را روی پلکسی گلاس ترسیم می کند. روش کار و داشتن دقت بالا در این مورد حائز اهمیت فراوانی است. هر گونه سهل انگاری و اجرای طرح توسط افراد غیر متخصص می تواند منجر به نازیبا شدن تابلو تبلیغاتی شود. در این مرحله از تابلو سازی ، تمامی مراحل خم کردن، چسباندن، قوس دادن و … با دقت بالا و توسط دستگاه های چلنیوم ساز صورت می پذیرند. اغلب دستگاه های مورد استفاده در پروسه تابلوسازی ، دستگاه های ساخت اروپا و مجهز به اجرای فونت های لاتین نیز هستند.

در حالت کلی در مورد انواع دستگاه های تابلو سازی یک سری مشکلات مربوط به ساخت حروف فارسی وجود دارد. این حروف اغلب باعث ایجاد خط و خش بر روی لبه های چلنیوم می شوند. به همین سبب کار کردن با آنها مشکل بوده و نیاز به استفاده از تخصص افراد حرفه ای دارد. این دشواری در اجرای طرح حروف فارسی بیشتر به سبب پیوستگی این حروف به وجود می آید. این پیوستگی در حروف انگلیسی به خصوص در فونت های استاندارد بسیار کمتر است.

فیکس کردن لبه ها

لبه های حروف و لبه های تابلو چلنیوم بایستی برای مقاوم تر شدن و بدست آوردن بیشترین زیبایی فیکس شوند. برای این منظور از میز آهنی و آهنرباهای مخصوص استفاده می شود. آهنرباها، جذب بین لبه ها را افزایش داده و باعث ثابت شدن لبه ها می شوند. برای فیکس کردن لبه ها همچنین به استفاده از چسب یا اسپری مخصوص نیز وجود دارد. چسب و اسپری های مخصوص چسباننده نیز در صورت داشتن مرغوبیت، کیفیت نهایی بالای کار را تضمین می کنند.

زیرسازی تابلو چلنیوم ، مرحله پنجم در ساخت تابلوهای تبلیغاتی

زیرسازی تابلو چلنیوم، مرحله پنجم در ساخت تابلوهای تبلیغاتی

زیرسازی تابلو چلنیوم نیز بایستی با دقت بالا انجام شود. برای اجرای این مرحله از ورق های مخصوص زیرسازی تابلوهای تبلیغاتی با ضخامت 8 تا 10 میلی متر استفاده می کنند. در اغلب مراکز تابلو سازی به منظور زیر سازی انواع تابلو مغازه از ورق های پی وی سی استفاده می کنند. این ورق ها در برابر انواع شرایط جوی و تنش های مختلف فیزیکی مقاومت بالایی دارند. پی وی سی متریالی است که به سختی دچار خوردگی و زنگ زدگی می شود. این ورق ها همچنین دچار تغییر حالت نمی شوند. علاوه بر پی وی سی از مواد و متریال های دیگری همچون ورق های کامپوزیت و ترموود نیز می توان به منظور زیرسازی تابلوهای تبلیغاتی استفاده کرد. البته بیشتر از این متریال ها به حالت تزئینی و تنها بر روی حروف استفاده می کنند.

مرحله نهایی، نورپردازی و روشنایی تابلو مغازه

در مرحله نهایی و برای اتمام پروسه ساخت تابلو، اقدام به نورپردازی تابلوهای تبلیغاتی می کنند. نورپردازی تابلوها می تواند توسط لامپ های ال ای دی یا اس ام دی انجام شود. لامپ های اس ام دی 12 ولت کیفیت و نوردهی بسیار بالایی دارند، ضد آب هستند، عمر مفید بیشتری دارند و شدت نور آنها مطلوب است. به همین سبب مراکز تابلوسازی حرفه ای اغلب از آنها به منظور روشنایی تابلوهای تبلیغاتی استفاده می کنند.

در نهایت می توان گفت انواع تابلو چلنیوم ، در صورتی که به صورت اصولی و مطابق با استانداردهای لازم طراحی و ساخته شوند، بهترین ابزار تبلیغاتی برای کسب و کار شما محسوب می گردند. این نوع تابلوها جذابیت بصری بالایی داشته و در جلب توجه مشتریان بسیار موفق عمل می کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *